Friday 4 May 2018

Download Consell Regional del Vèneto - Parlament de Catalunya. Sessió de treball (17.3.1999)/Consiglio Regionale del Veneto - Parlamento di Catalogna. Seduta di laboro (Testimonis parlamentaris) pdf Vv.Aa.


Descargar PDF Leer en línea



Recull d'aquesta sessió de treball, que es va dedicar a estudiar les peculiarita ts dels aspectes institucionals del Vèneto i de Catalunya en relació amb les alt res regions d'Europa, i a analitzar aspectes com el grau d'autonomia, les relaci ons amb l'Estat i l'articulació de les competències. Text en català i italià.
Book Consell Regional del Vèneto - Parlament de Catalunya. Sessió de treball (17.3.1999)/Consiglio Regionale del Veneto - Parlamento di Catalogna. Seduta di laboro (Testimonis parlamentaris) Descargar eBook Pdf Epub, Libro eBook
Libros Consell Regional del Vèneto - Parlament de Catalunya. Sessió de treball (17.3.1999)/Consiglio Regionale del Veneto - Parlamento di Catalogna. Seduta di laboro (Testimonis parlamentaris) PDF Descargar Gratis
Consell Regional del Vèneto - Parlament de Catalunya. Sessió de treball (17.3.1999)/Consiglio Regionale del Veneto - Parlamento di Catalogna. Seduta di laboro (Testimonis parlamentaris) libro Vv.Aa.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.